Klik Klik..

Tuesday, June 18, 2013

Happy Birthday Anak Ibu!! (Wan Kashaf Zafri) :)



.Wan Kashaf Zafri.
(18 Jun 2011)


Si comel ibu..
anak manja ayah..
memang dia lahir awal sehari dari father's day nak surprisekan ayah dia. 

Abang Hazmi idola dia..
semua pon nak tiru...pastu kuat menyakat abang dia..
tapi yang pasti..seorang pencinta makanan macam ibu 

Happy birthday anak ibu!

"Semoga kamu mendapat segala yang terbaik dalam hidup dan berada di bawah lindungan Allah selalu"..

~kamu telah membuat ibu jadi kaya..kerana kamu adalah harta ibu yang tak ternilai..~

Terima kasih Allah.. :)


.ibu, ayah, dan abang Hazmi sayang Kashaf. 

6 comments:

Zura Lee said...

lebih kurang cam nama anak kedua aku Muhammad Ashraaf Zafrey..Anak aku tu lahir 11 Sept 2011.. sebaya la anak2 kita kan...

Hepi 2nd besdey dearie Wan Kashaf Zafri... Semoga dapat membahagiakan ibu & ayah dunia akhirat.. muahh muahh !!

~SaTo OrEo~ said...

weehhh.. TQ zura.. dahla sebaya.. nama kedua tuh mmg lebih kurang.. Zafrey n Zafri.. haahaha..

kashaf muah muah balik kat auntie zura.. ;)

aku along said...

Kashaf, happy birthday. smoga jadik anak yg soleh & menjadi kebanggan ibu & ayah! bila nak open table ni? hehehe

~SaTo OrEo~ said...

Hazie,

mekasihh... :D amin.. open table nanti 7/7 menumpang kat umah ita..hahaha..

ezham said...

selamat hari jadi Kashaf!

~SaTo OrEo~ said...

mekasih uncle zam!! :D

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...