Klik Klik..

Tuesday, July 23, 2013

Cash Out Tabung Nuffnang Pertama Saya!


:) Alhamdulillah..

dah nak masuk fasa kedua Ramadhan.. cepat sungguh masa berlalu.. di bulan puasa ni, blog pon join berpuasa sama.. huk3.. tak berkesempatan nak hapdet blog..

anyway, just nak simpan kat diari.. hari ni first time blog Sato cash out duit tabung Nuffnang.. (^_^) yeay!.. walaupon tak sebanyak orang lain.. tapi alhamdulillah, kira ok la kan.. hehe.. rezeki rezeki.. memang dah plan kalo cecah rm200 nak cash outkan duit tu..

apa nak buat ngan duit tu eh?
huhuhu.. itu nanti kita pikir.. mcm dah ada perancangan juga.. :P



Dah masuk fasa kedua Ramadhan ni..dah masuk malam ke-15.. jom kengkawan kita tingkatkan amal ibadat.. pesanan untuk diri sendiri juga..

~jha neh~

3 comments:

Dzureen Darwis said...

Wah berapa lama tu ngumpul? singgah2 blog tekan2 lah nuffnang kita pula ek hehe >.<

Zura Lee said...

banyak la tuh..aku br 70 sen..huwaaaaaa

~SaTo OrEo~ said...

dzureen,
lama gak nak dekat setaon kot hahaha.. :D nnt akak pi klik :P

zura,
xpe weh... nnt beranak la duit tu..tunggu! :P

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...