Klik Klik..

Monday, October 21, 2013

Rindunya kat blog.. (T_T)

I miss blogging... (T_T)

last ari tu citer pasal raya... citer pasal cuti2 Padang-Bukittinggi pon aku tak mampu abeskan lagi.. padahal trip ni bulan April hari tu kot..huhuhu.. siap sempat pergi bercuti kat Medan lak hujung September baru-baru ni.. (T_T) pon tak mampu nak share cerita dalam blog ni gak.. beratur panjang je gambar2 tu tunggu nak diupload.. huhu.. takpela..meh aku bagi sneak preview sket..hik hik.. :p (sempat lagi tuh..)






actually sekarang dah masuk fasa genting.. lebih kurang 20 hari jek lagi aku dah nak masuk kejer balik.. 11/11/13 okeh.. kenmain cantik tarikh tu.. (T_T) .. bermakna akan tamatla fasa aku sebagai student dan surirumah sepenuh masa.. sob sob..sedihh.. pastu yang lagi penting dalam masa sebulan ni la aku kena pulun abes-abesan siapkan penulisan tesis ni.. ya Allah... boleh tahan mencabar gak writing process ni.. (T_T) ditambah dengan SV ku yang mementingkan kualiti penulisan tesis.. memang standard full research dah bukan coursework dah ni.. hihihi..

takpelah..ambil sebagai cabaran... semoga dapat siapkan tesis ni cepat.. aminnn..

yoshh!!
Newer Posts Older Posts Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...