Klik Klik..

Monday, October 21, 2013

Rindunya kat blog.. (T_T)

I miss blogging... (T_T)

last ari tu citer pasal raya... citer pasal cuti2 Padang-Bukittinggi pon aku tak mampu abeskan lagi.. padahal trip ni bulan April hari tu kot..huhuhu.. siap sempat pergi bercuti kat Medan lak hujung September baru-baru ni.. (T_T) pon tak mampu nak share cerita dalam blog ni gak.. beratur panjang je gambar2 tu tunggu nak diupload.. huhu.. takpela..meh aku bagi sneak preview sket..hik hik.. :p (sempat lagi tuh..)






actually sekarang dah masuk fasa genting.. lebih kurang 20 hari jek lagi aku dah nak masuk kejer balik.. 11/11/13 okeh.. kenmain cantik tarikh tu.. (T_T) .. bermakna akan tamatla fasa aku sebagai student dan surirumah sepenuh masa.. sob sob..sedihh.. pastu yang lagi penting dalam masa sebulan ni la aku kena pulun abes-abesan siapkan penulisan tesis ni.. ya Allah... boleh tahan mencabar gak writing process ni.. (T_T) ditambah dengan SV ku yang mementingkan kualiti penulisan tesis.. memang standard full research dah bukan coursework dah ni.. hihihi..

takpelah..ambil sebagai cabaran... semoga dapat siapkan tesis ni cepat.. aminnn..

yoshh!!

3 comments:

Dr Singa said...

wahhh..
sudah pergi rupa-rupanya!
cepat cerita!!

Zura Lee said...

senyap je ko skrg..dh tkde wasap2.. huwaaaaa...

~SaTo OrEo~ said...

Dr. Singa,
alhamdulillah.. berjaya jejakkan kaki.. tapi melepek gak sehari demam kat sana..hihihi..mmg tak sabar nak cerita ni..tapi xde kelapangan (T_T)

zura,
weh... tahap kritikal weh nak siapkan tesis..bulan depan masuk opis dah..huhuhu.. windu nak berchit-chat ngan ko gakk.. :P

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...