Klik Klik..

Wednesday, December 04, 2013

Preview Pass Big Bad Wolf Book Sale 2013!! (^_^)


Alhamdulillah...

Berjaya dapatkan lagi preview pass Big Bad Wolf Book Sale (BBWB) lagi tahun ni, menjadikan rekod 3 tahun berturut-turut dapat preview pass ni..hihihi.. sapa yang suka pergi BBWB tu taulah tahap ketagihan dapat preview pass tu macam mana kan.. :) seronokkkk sangat sebab dapat pergi sale tu awal sehari dari orang lain... jadi peratus kau untuk dapat buku yang best2 tu sangat tinggi lah... escpecially buku bebudak kan... seriyesss mmg akan cepat habis... so hari pertama tu kalau dapat kena grab terus..

Preview Sale adalah esok!!! (*_*)... saspen saspen.. berdebar nak tengok koleksi buku2 baru yg diorang jual tahun ni..huhu.. nanti ada rezeki aku hapdet lagi pasal BBWB ni... ;)

Preview Pass Big Bad Wolf Book Sale 2013

boleh bawak kawan..heheh.. sapa nak teman saya? member last minit x dpt join..
Sesapa nak amek mood camne kemeriahan sale buku kat Big Bad Wolf Book Sale ni boleh refer posting2 aku yang lepas.. :D

Posting lepas berkaitan BBWB:

1. Preview Pass Big Bad Wolf Book Sale 2012 

2. Review Big Bad Wolf Book Sale 2012

3. Hasil Tangkapan Big Bad Wolf Book Sale 2012

4. Review Big Bad Wolf Book Sale 2011

1 comment:

Hani said...

Assalam sis,
Saya nk jemput dtg mkn ke restoren saya utk food review. Restoren Port. Seksyen 9, Bangi.
Menu kami caca merba. Ada nasi arab sampailah ke burger bakar. Patty tu kami buat sendiri. Pastu kami ada juga ayam penyet, western, pasta, nasi lemak kukus.
Kalau jadi dtg, saya akan bagi diskaun 10% from total bill. Contact me yup 017-7007712. Hani

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...