Klik Klik..

Monday, April 28, 2014

JJCM: Wadihana Islamic SteakHouse, Bangi


20 Februari 2014.
Dinner Time.

Kisah makan-makan lagi.. Bangi ni memang syurga makanan.. kedai makan bersepah..hehe.. asalnya incik asben nak belanja makan kat @Grill tempat favourite dia.. skali terlalu lak kedai Wadihana Islamic Steakhouse ni.. gigih pulak staff dia promote sampai kat luar kedai sambil tunjuk menu kat kereta yang lalu-lalang depan kedai tu.. kiranya marketing dia berjaya la sebab kitorg pon tukar decision nak mencuba makan kat situ.. huhuhu.. kedai dia ambience not bad jugak... tapi personal view aku rasa cam padat sikit kedudukan meja dia.. tp still ok la.. jom tengok gambar serba sedikit.. 

muka depan menu.. aku cam tersegan lak nak snap menu dlm neh.. hahaha,,

belek2 menu yang ada..boleh tahan banyak gak choice..

kenmain kembang hidung si jemi dok main botol sos.. :P

budak ni over excited bila time nak makan.. :D
Makanan sudah sampai.. apa yang kitorang order malam tu? huk huk..

mushroom soup untuk anak2.. banyak gak portion dia..and seriously sedapp.. akak sukooo.. (^_^)

ice lemon tea neh leh refill baper banyak ko suka..heheh.. lagi satu air tak igt nama (takleh refill) .. :P
spagheti carbonara junior untuk jemi n kashaf.. sedap sangat.tepuk 5 bintang!!

menu incik hubby.. lamb chop.. portion banyak.. tp dari segi rasa ok jelah.. takde wow factor tp tak bermakna tak sedap.. :P ..cuma asben lebih suka @Grill katanya..


menu aku.. mengidam beef rib.. emm, sedap part cheese yang banyak itu..heheh.. tp masih tidak dapat menandingi Tony Romas nye.. (T_T) ..

so far ok lah.. boleh tahan juga rasanya.. price wise standard makanan kedai2 western lain la.. cuma kalo kat area Bangi ni, belom masuk top 3 kedai pilihan aku lagik la..agagaga.. tapi sesapa yang nak mencuba dialu-alukan..mana tau serasi ngan tekak masing2.. :) antara kedai western yang agak best di Bangi lah..

itadakimasu!!

1 comment:

Papa-NtiQ said...

Hi ...saya pun baru jer upload pics masa makan kat wadihana steakhouse tapi branch Johor Bahru di www.blogmakanbest.blogspot.com
Senang2 tu singgah le yer....blog saya nih cakap pasal makan jerrr 100% takde topik lain hehe dan kalau bolih follow la yer TQ bebanyak...

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...