Klik Klik..

Monday, April 07, 2014

Mari sapu sawang... :P

Bismillah..

Lamanya tak ngadap blog ni.. bersawang abeh, bulan April baru nak wat 1st posting tahun 2014.. busy benor kat tempat kijer baru neh nak berblogging pon rasa tak sempat.. ewah.. banyak berhutang entri pasal cuti-cuti neh.. agagaga.. nanti lah ada rezeki nak tepek2 gambar kat sini.. :)

Walaupun kebz'an dengan hal kerja dan hal studi yang tak habis-habis tu.. pasal jenjalan pon aku bz jugak.. kekeke.. Alhamdulillah, selesai trip pergi Sabah bulan lepas yang sangat best itu.... (^_^) masyaAllah rindu kat Kundasang bila dikenang-kenang balik... mmg wajib pergi sana ye kengkawan... antara tempat paling cantik kat Malaysia.. :)

InsyaAllah coming soon nak pergi jejak Gunung Fuji pula.. terima kasih Allah murahkan rezeki kami laki bini nak jejak kaki ke negara Matahari Terbit tu.. (T_T) tak sangka sangat berpeluang nak jejak kaki kat negara idaman aku tu dalam masa terdekat..huk huk.. kurang lagi 1 bulan nak pi sana.. excited, berdebar sumer ada.. :D

oklah.. cukuplah menyapu sawang sampai di sini..

sehingga ketemu lagi..
jha neh!

3 comments:

Zura Lee said...

ko ni sihat ke tk ? tetiba je update blog.. hahaha

Dr Singa said...

gajah afrika pun ada dalam ni!!

~SaTo OrEo~ said...

zura,
hahahaha... lambat keinsafan tu dtg.. :p

Dr. Singa,
alamak kantoi lak..kekee.. mmg target nk jadikan safari blog ni :P..

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...