Klik Klik..

Thursday, May 15, 2014

Sneak Preview: Menjejak Sakura dan Salji di Tokyo (^_^)


Bismillah..

Alhamdulillah... akhirnya selesai juga percutian kami ke Tokyo minggu lepas.. seronok tak terkata.. masyaAllah... betullah kata orang jauh perjalanan luas pemandangan... Japan definitely my top favourite country now..hik2.. poyos.. insyaAllah ada rezeki akan ku jejak lagi daerah lain..

priceless sangat trip kali ni sebab first time aku berjumpa dengan SALJI dan SAKURA.. (^_^) jadi dapatkah korang bayangkah betapa jakunnya aku ketika itu? hak hak hak.. tgh dalam proses muat turun gambar yang beribu-ribu lemon itu..bila nak masuk dlm post blog ni takleh janji..huk3..

meh layan sket :P..













~ love: Japan ~ :P

1 comment:

Dr Singa said...

ya lah tu ..
ntah ntah tahun depan baru update!!

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...