Klik Klik..

Sunday, June 08, 2014

Wedding Anak Kak Rosni @ Bangi Golf Resort

Bismillah..

lama post ni terperam dalam draft..huhuh.. kisah Mei yang lalu.. banyak gak event Mei lepas..tp tak sempat update pong.:P sindrom M + B biasala (malas + buzy) huk huk...

ni kisah 17 Mei 2014..
kami dijemput oleh kak Rosni sekeluarga ke wedding anak dia.. kebetulan buat kat Bangi Golf Resort yang sekangkang kera dari rumah aku tu, takkanlah tak pergi kan..weddingnya buat malam.. heheh..alhamdulillah, ramai gak kengkawan opis lama yang datang skali.. :)

malas nak bebel panjang..layan je lah gambar yg tak seberapa banyak ni..:D


hazmi + kakak Aszra.. diorg ni mcm banyak persamaan jek.. maybe sbb aku masa ngandung asek mengadap muka Aszra kot.. :P

Kak As n Asyif... :D comey Acip pakai baju kain pelikat..

Kashaf si budak kepochi.. :P

Q beratur amek makanan... 

masa untuk menjamah selera.. :P

masing2 fokus ngan makanan.. huhu..

malam tu kak Rosni provide 6 buah meja untuk IMATECian sahaja.. :D

pengantin dah masuk dalam dewan.. :)

alhamdulillah.. tahniah pengantin baru.. sweet!!

bergambar kenangan ngan geng2 huha-huha Imatec lama.. heheh.. dari kir: Idah-K.Cima-Sato-Kak Dy. :)

gambar geng2 EPSA terlupa nak amek lak..padahal dok semeja kot..huhuhu..

sekian, kisah orang kawen.. :P

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...