Klik Klik..

Tuesday, March 10, 2015

Kashaf dan Nebulizer


Bismillah..

Ini kisah semalam..
Semalam petang terpaksa bawa Kashaf ambil neb.. sebab bunyi kahaknya macam teruk sangat.. since dia memang ada history pneumonia masa kecik, so asal batuk berkahak je mmg selalunya kitorg bawak dia amek neb.. 

aku google, nebulizer ni berfungsi untuk buka saluran pernafasan yang sempit..



Kashaf very good boy alhamdulillah. dia dah faham dah.. so topeng gas tu pon dia pegang sendiri and behave.. Abang Hazmi lak bagi semangat kat adik dia sambil dok berposing.. hihi..

Syafakallah.. semoga cepat sembuh anak ibu.. 

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...