Klik Klik..

Friday, April 10, 2015

JJCM: Makan-Makan di Almaeda Arabian Cuisine, Ayer@8 Putrajaya


Kisah throwback pasal makanan lagik...
kali ni menu nasi arab lak... biasalah nasi arab ni aku biasanya suka makan kat Restoran Saba, Cyberjaya tu jek.. tapi ari tu Hazie ada promote satu port baru kalo nak mencuba nasi arab yang tak kurang sedapnya..

Restoran Almaeda Arabian Cuisine
Unit No: C1-LG-3A, Shophouse 8C1, Jln P8G, Presint 8
Ayer@8, Putrajaya

So, masa family aku datang ari tu, kitorang pon datanglah ke sini..
menarik gak first time datang ke Ayer@8 ni..banyak gak port2 makan menarik.. yang bestnya restoran ni mengadap tasik putrajaya tu.. leh nampak view Masjid Putrajaya.. cantikkk... kalau malam lagi cantik.. (^_^)

on the way nak ke restoran tu lalu restoran upin-ipin dulu.. heheh...

watak tempelan baru Upin-Ipin siri ke 100.. :P..

view dalam restoran..segan2 nak amek gambor.. -_-

menu pon semacam blur aku snap napa tah..hahaha..

antara pilihan air yang ada..

mi familia.. <3 td="">

nasi arab mandy chicken yang diorder malam tu.. ada lagik side dish tak nampak huk3..

view dari luar restoran.. kelabu asap gambar henpon aku memalam ni.. citt.. -_-

Tak banyak sangat snap gambar malam tu..huhu.. tp makanannya sedap gak... malam tu asben order roti skalik ngan rendang daging sedapppp giloss.. 

next time ada la option selain Saba kalo nak tempat yang dekat sikit.. hehe..

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...