Klik Klik..

Friday, May 08, 2015

JJCM: Lunch Masakan Kampung @ Warung Bunian, Sg. Merab


Assalam..

Throwback pasal makan lagi... ni salah satu port untuk lunch yang kitorang dah pi merasa..sedap sangat masakan dia kampung style.. famous gak kedai makan ni kalo tanya warga Putrajaya/Bangi sure tau..huk2..

Warung Bunian ni kedainya agak ke dalam sketla kawasan kampung area Sg. Merab tu... tapi boleh tahan meriah customer yang datang..parking pon agak mencabar kalau dh penuh sebab kena turun bukit sket.. :)

setiap hari menu yang berbeza kalo tak silap..

hari tu menu utama ketam masak lemak cili padi.. yummy!

ayam goreng..

ikan goreng masak kicap..

sayur goreng campur..

ulam dan sambal belacan..

lauk lunch dia memang dah jual skali set ngan nasi... masa makan hari tu rm15 je sekepala..berbaloi2 ngan rasa dan lauk yang ada kat atas tu... cuma skang tak surelah harga masih menten ke tak lepas ada GST ni.. dah lama gak tak gi makan sini.. tapi kalau sapa nak layan masakan style kampung yang sedap leh pi cuba.. (^_^)v

kalo nak lunch better kena tepon awal untuk booking meja. hehe..

WARUNG BUNIAN, SG. MERAB
NO 80 A JALAN JAMALUDDIN
DESA PUTRA, SG MERAB 
43000 KAJANG, SELANGOR

0173812246 KAK LANG

jha neh..

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...