Klik Klik..

Tuesday, June 16, 2015

Baju T-shirt Running Man

Bismillah..

Sapa peminat Running Man? sila angkat tangan!! :P
aku memang minat giler reality show ni consider obses gak la dulu sebb siap download episod dia sumer hehe..ramai follower n peminat seantero dunia kot show ni..hehehe.. rancangan dia memang lain dari yang lain la sampai banyak negara dah start tiru rancangan ni buat version diorang termasuklah Malaysia.. hehehe.. tapi tak pernah tengok versi Malaysia nya tajuk dia 'LARI' kot..

saja nak tunjuk siap semangat beli tshirt Running Man kot..kes kes kes.. dah lama dah beli ni.. kebetulan terjumpa ada kiosk tu jual tetiba nampak design ni..suka la macik apo lagik... (^_^)v.. tak silap rm20 kot selai..



semua pon kelakar diorang ni serasi sangat satu sama lain.. :D

lama dah termiss siri ni lepas stop download movie.. 
dah siri ke berapa ratus la agaknya.. :)

Running Man ni syok layan sebab memang release tension sebab lawak melampau especially si Kwang Soo ngan Yoo Jae Suk tu.. (^_^).. 

sapa rasa nak gelak2 santai ngan family n kengkawan leh tgk citer ni.. :P

~jha neh..


2 comments:

Ms Owlolol said...

Heheh, kita geng sis. Saya pun minat rancangan ni. Boleh lah dok buat lepas stress gelak-gelak tengok aksi diorang ni. Mmg win kan reality show ni *thumbsupberkalikali. Psssss, tung ahh ada baju rm. hihi. Kang Gary <3

~SaTo OrEo~ said...

:) Ms Owlolol,

wah ada geng..hehehe.. dulu memang tak miss siri ni..skang je cam slow down sket banyak episod dah tertinggal... kita peminat Kim Jong Kook.. :P

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...