Klik Klik..

Friday, December 04, 2015

Trip Hong Kong: [18] Waterfront Ocean Park Hong Kong.. Bye-Bye :)


Bismillah..

Ok ni post terakhir pasal jenjalan kat Ocean Park Hong Kong..huhuh.. punyak banyak siri dia.. :P

on the way nak gi exit entrance Ocean Park dah..huhu Kashaf pon dah penat tak hingat.. :P

posing depan air pancut ni.. tak silap kat belakang tu cam leh round2 je kat tasik tu..huhu tak sempat nak try..

boleh pulak terserempak ngan uncle photographer lagik..aduss layan jekla..

mula-mula cam tak paham naper dia suruh Hazmi ngan Kashaf posing camtu.. hik hik..rupa-rupanya nanti bila print gambar nampak cam diorang pegang burung kakak tua la..super imposed gitu.. :D

macam-macam pose budak ni kena buat..

alang-alang mintak photographer tu amekkan gambar family hik hik..

one happy family at home... eh Ocean Park.. :D

haa nampak tak gambar yg uncle photographer ni amek tadi dah siap print.. diorang suruh beli la tu.. :P tapi aku tak amek pong..mahai gak takde dalam bajet..huhuh.. tak silap bila convert dalam seratus lebih kot.. (T_T) diorang ni patot lelong jekla murah2..kalo pelancong tak beli kan rugi diorang print..huhuh..


punya ramai umat kat pintu nak keluar ni..huk huk..

semua pon dah standby nak balik dah..ramai gak gerombolan pelancong2 yang datangdalam group besar..

ok posing dulu..:D

kat tengah laman ni banyak replika2 comel... :D

hahaha dah susah nak pose cung sket time ni.. :P

tu dia lagik ramai kat bawah...yang ni beratur menunggu bas kot..huhu..

naik bas dari Ocean Park menghala balik ke Admiralty Station..

Alhamdulillah... puas hati sangat seharian meround dalam Ocean Park.. Itupon banyak gak attraction yang kitorang tak sempat cover sepenuhnya.. memang tak sempat nak cover dalam satu hari.. hihi..kena fokusla yang mana satu kita nak aim.. :)

Pasni nak citer pasal lain-lain tempat menarik lagi yang kitorang sempat pergi sepanjang kat Hong Kong. Till then..
Jha neh~



No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...