Klik Klik..

Friday, December 04, 2015

Pesta Buku Big Bad Wolf 2015 Sudah Bermula!


Bismillah..
Tora datang lagi.. huhuh..

Big Bad Wolf Book Sale 2015 dah start weh..hari ni!!.. hari ni ok!!.. (T_T) untung la sapa dapat pi first day ni... ni antara pesta buku yang aku tunggu-tunggu saban tahun...dulu2 slalu gak dapat preview pass dia.. tapi skang tak sempat nak berebut preview pass dah..huk huk.. memang antara sale untuk buku yg korang takleh lepaskan peluang..hehe.. 


Tahun ni masuk tahun ketujuh diorang buat sale tahunan ni..start dari 2009.. mantopp.. aku start tau pon tahun 2011.. huk huk..

Apa yang bestnya BBW ni... satu-satunya pesta buku yang buka 24hours huhu... memang meriah... bayangkan kol 3,4 pagi pon orang dok sopim buku lagik.. :D


kali ni berlangsung 10 hari start dari 4-14 Disember 2015

Tapi nasihat aku kalau nak dapat buku yang best-best especially buku bebudak... serbula awal2 especially hari pertama ngan kedua.. :)





Tips untuk datang menyopping kat Big Bad Wolf 2015 kali ni.. 

Jom kita pi ramai-ramai..
sure jem kat area Mines tu minggu ni..huk huk.. (T_T)

Posting lepas berkaitan BBWB:

1. Preview Pass Big Bad Wolf Book Sale 2013

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...