Klik Klik..

Saturday, January 16, 2016

Trip Hong Kong: [23] Pemandangan Indah di Sky Terrace 428, The Peak

Bismillah..

Sambungan siri gambar kat The Peak, Hong Kong.. kali ni nak tengok view 360' dekat level Sky Terrace..


orang kata view waktu malam lagi cantik dari sini compare tengok time siang.. sebab boleh nampak bandar berlampu neon bagai kan.. :)

Kami naik atas around 10.30pagi tak silap..cuaca masih berkabus sikit..

anak-anak dah leka dengan audio tour guide yang diorang bagi pinjam masa memula naik atas tu..huhuh..

MasyaAllah.. view dari atas.. tinggi2 bangunan kat bandar Hong Kong ni.. tataula kondo/opis baper puluh tingkat tu..huk huk..

cuaca masih berkabus lagi pagi2 ni..

pagar style transparent..boleh tahan gayat jugak dok tepi tu lama-lama.. huhu..

haa ni salah satu port nak bergambar.. sebenarnya lebih kepada tempat nak tinggalkan mesej cinta gitu.. :P

posing sket.. :D

Hazmi masih dok leka ngan menda alah gadget tu.. -_-

eceh eceh..dok menulis mesej kat sapa tu Kashaf..kenmain.. :P

anak-anak suka la boleh menconteng kat sini..kih kih..
love note ni leh tulis banyak mana tak kisah pon sebab free.. hari tu time kitorang pi ada satu minah ni kenmain lama dia conquer kotak love note tu.. hangin gue..huhu..antar mesej kat sumer orang kampung agaknya.. :P

anak-anak tanak posing biar mak pak yang posing.. :D

Don n Zul..

bergambar kenangan 2 family.. :D

panorama view dari Sky Terrace :)



kasi zoom in sket..


ada beca pulak kat atas ni.. kih kih..

satu lagi port bergambar.. diorang akan tukar ikut tahun.. ^_^

ibu ayah yang beriya posing ni.. :P

oklah puas tengok pemandangan..jom lah kita beransur..perut sudah lapar..hihi..


So far memang berbaloi jugakla naik kat Sky Terrace ni.. kalau dah sampai Hong Kong make sure masuk dalam list wajib singgah ok.. :)

tak abeh lagik citer pasal The Peak.. bersambung lagik dalam post akan datang.. :P

Jha neh~



No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...