Klik Klik..

Wednesday, October 20, 2010

Sleepy Mummy.. (~_~)

Saya sangat mengantuk di kala ini.. tersangat-sangat mengantuk.. sampai terasa nak update blog untuk mengelakkan tidur di atas meja opis..huhuh..ada baiknya jugak mengantuk ni..terupdated juga blog yang kuat bersawang ni.. (Mungkin saya sudah bukan blogger tegar..)

My little Caliph sangat2 menguji kekuatan mental ibu bapanya... lately dia suka berjaga malam.. ala-ala macam minum kopi je, mata bulat main dekat ruang tamu sambil melayan kartun, ke hulu ke hilir.. (@_@).. owhhhh.. biasanya si ayah yang berjaga malam melayan anak... Saya sudah semestinya pukul 10 tersadai pengsan.. Adush, baru anak 1.. seriyes badan terasa lemau..mungkin kena makan jamu kot..

Tapi disebabkan ayah telah kerap sangat berjaga malam melayan anaknya.. Ayah tewas akhirnya, demam..wekeke..terpaksala si ibu mengganti tugas... (@_@) adush... mula-mula gua pancing Caliph dengan kartun Noddy n Pororo (naseb baik ada Astro max, leh rakam..tayang banyak kali..haha..).. Pastu dia dah busan..ke hulu ke hilir dok main macam2.. Bila gua tertido sekejap.. Caliph pi tunggang gua terhenjut-henjut buat macam naik kuda.. (@_@) terpaksala berjaga main sama..hohohoh..sabor jekla anak ibu yang sangat pandai ini..

Takpela Caliph.. ibu tak kisah... :) yang penting Caliph membesar dengan sehat dan ceria.. ibu nak tido kat opis kejap.. :p

3 comments:

Zallyna said...

hahahhaha....ko kene beli vcd lagu2 kanak2 nih....cam anak aku selalu sgt jaga mlm, aku pasang cd lagu...katak di katak lompat...burung kakak tua..letih tgk tertido sendiri...dan yg bestnya skrg lagu belum start dia dah tau tuh lagu aper....hehehe

.anisZ. said...

mcm nama nyamuk pon adaaa.. ehehe

~SaTo OrEo~ said...

Norrie,
aku bagi dia layan 613 jek..ekeke...mmg ralit la budak tu melayan tv..

Anisz,
ko neh komen kat posting yg betol ka? kalo nama nyamok tuh aku rasa yg mesin urut aku tuh..muhahaha.. :p

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...