Klik Klik..

Saturday, July 30, 2011

Ramadhan kembali lagi..

Esok dah nak tengok anak bulan.. Dijangka 1 Ogos ni umat Islam kt Malaysia akan start berpuasa..apa2pun kena tunggu keputusan esok mcm mana..nampak anak bulan ke tak..

Sedar x sedar dah nak masuk bulan Ogos.. Lagik sebulan pastu raya pulak.. Bukan excited sgt nak raya..lebih kepada saspen sbenarnya sbb lepas raya aku akan jadi student balik.. Tak tahulah boleh ke tak dgn condition anak dua org yg still kecik neh.. Hopefullah dipermudahkan olehNya..amin..

Tahun ni puasa kat kampung.. Nampaknya x dpt nak bukak posa sama2 ngan incik asben.. Risau lak boleh bangun sahur ke tak laki aku ni.. Huhuh..

Salam Ramadhan untuk semua.. Semoga bulan yg penuh barakah ni membawa lebih keberkatan dalam hidup kita.. I'Allah.. :)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...