Klik Klik..

Wednesday, January 28, 2009

28.01.09
~ It is said that the present is pregnant with the future.. ~
(",)
Sememangnya syurga itu di bawah kaki ibu.. memang selayaknya diletakkan darjat ibu sebegitu rupa.. saya sangat kagum dengan ma.. dan sesiapa sahaja yang bergelar ibu.. betapa berat sebenarnya tanggungjawab yang perlu dipikul untuk bergelar sebagai ibu..


Alhamdulillah, buat masa ni saya masih kurang mendapat alahan 'morning sickness'.. tapi ujian sebenarnya telah bermula.. mual-mual dah terasa bila lambat makan.. makanan sedap-sedap depan mata pon tak boleh nak telan bagi habis.. paling ketara, makanan yang manis-manis memang senang kena reject la, asek teringin nak makan benda masam jek..uhuk.. pastu rasa tak selesa byk angin dalam badan.. (*_*)..


Lagi kelakar, sejak dua menjak ni memang rasa semakin emosi pulak.. kadang-kadang kesian dgn hubby.. benda yang mungkin nampak remeh pon mudah je saya nak mengalirkan air mata.. nangis yang bersungguh-sungguh lak tuh..asek nak terasa hati jek..huhuh.. sentimental sungguh..


:) Engkau lebih memahami ya Allah.. semoga dalam keadaan sekarang ini lebih menjadikan saya insan yang lebih tabah dan bertakwa daripada sebelumnya..
Amin.
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...