Klik Klik..

Monday, April 11, 2011

Another little Caliph - 28 weeks

Saya jarang berkesempatan untuk share pengalaman saya semasa mengandung Khalif Hazmi dulu.. Same goes to this second baby.. Entahlah, masa mengandung jadik malas nak berceloteh dlm blog kot..heheh..

Sedar tak sedar, 2nd baby ni dah 28 minggu dalam perut ni.. Kalau ikutkan kiraan doktor, due hujung bulan Jun insyaAllah..Yang kedua ni saya tidaklah se'excited dulu..mungkin sbb still terkejut sbb agak rapat dgn yg first..tp apa2pun, rezeki Allah bagi, saya bersyukur.. :)

Kali ni kitorg decide malas nak rahsiakan jantina..hahaha..plus member2 pulak yg lelebih nak tau boy ke gurl..saya tak kisah sgt pon.. Yg penting baby sihat..cuma kalo girl rasa mcm experience baru la pulak.boleh sopping baju baby gurl tomei2.. :p..kalo boy, confirm jimat la sket sbb baju abg2 dia dh byk.hehehe..


Little baby - 28 weeks.. :)
 
So last week, saya n asben plan wat detailed baby scan. Saspen gak sebab yg ni mmg dr. akan check details. Kitorg wat kat Az-Zahra sbb dkt ngan umah..murah lak tuh rm100 je.maybe sbb 3D je kot.kalo 4D confirm lg mahal. Alhamdulillah, baby sihat dr semua segi buat masa ni.. N yg confirm, mmg boy lagik..:p huk2..

Detailed baby scan info..

Maka bersiap sedialah ayah, kerana sudah pasti anda akan lebih kurus mengejar dua hero dalam rumah nnt.. :D Semoga dipermudahkan segala urusan.
Amin..

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...