Klik Klik..

Friday, April 22, 2011

Bowling IMATEC 2011

Hi Diary,

Just nak update cerita hujung minggu lepas.. huhuh.. sungguh lah hampir basi sedangkan esok dah nak masuk hujung minggu yang baru.. Minggu lepas hari Sabtu adalah sangat happening sebab dekat opis ada buat pertandingan boling sesama opismate.. Yang bestnya, kali ni format tak sama mcm tahun lepas, fomat kali ni bleh buat team ajak family join sama dgn syarat dlm satu team tu at least ada staff IMATEC..

Tapi saya adalah sedikit sedih sebab tak dapat join sama memboling tahun ni, disebabkan telah tertelan boling a.k.a mengandung..hohohoh.. Tetapi hepi jugakla sebab dpt importkan laki saya sbg salah sorang player.. geng ngan si Fizo n Fatohah.. ;p .. Plus saya pon dilantik lah untuk jadik Team Manager neh memandangkan 2 orang lagik tuh nan hado tak besa berboling..huhuhuh... So, kerja gue adalah mencarikkan baju team dan kasik trening sama ituh 2 budak.. :p

Tonomen hari tu sgt happening sebab 20 team join..buat pulak kat Brem Mall, Segambut.. memang havoc la semua lane tu dikerjakan ngan staff2 IMATEC ditambah ngan ahli keluarga, anak cucu yang dihangkut segala.. menangis staff boling centre tu kot tgk budak2 berlarian kat lane.. huhuhu..

Ada byk jenis hadiah diorg sediakan, hadiah team terbaik, individu lelaki/wanita terbaik, juara longkang lelaki/wanita, ngan best dress team..hik2.. Kitorg asalnya plan nak pulun gak best dress tuh, dah siap plan nak pakai baju taekwando lah, pakai topi koboi + spek mata itamlah.. tapi last2 minute mcm pyh nak carik accesories, so beli t-shirt sama jela... tema kaler IJAU.. satu2nya team kaler IJAU..tapi kalahla sebab ada team lain lagik menyerlah..:p caishh..


Team Berapi: Fiza-Zam-Fatihah, CheerLeader:Hazmi

Team bersama Mak Buyung selaku Team Manager dan Fio selaku penyokong ;D

Cuma yang paling best, laki ku ituh berjaya membolot piala Pemain Lelaki Terbaik. wahaha.. tak aci gak sebab yg dia sorg jek lelaki yg memang kaki liga boling..org len suma amatur.. :p Tapi ok lah kan.. itupon skor dia teruk gak time tuh.. Pemain Wanita Terbaik pulak cam besa k.As la.. seb baik saya tak main kan..kalo tak laki bini nak rebut piala tuh. p..Lagi terbaik, si Fizo dapat piala Juara Longkang Wanita pulak... :D Menangissss gue sbg team manager tgk..Kiranya team kitorg buat fakta menarik time tuh, daripada result 60 orang pemain keseluruhan, Zam ranking No.1, Fiza ranking :p paling corr-ot No.60, Fatihah pulak kat tgh2 No.30.. hahaha.. i loikeeee...


Best Player - Individu (L)


Juara Longkang (W) - hepi sungguh.. :p


Lama gak event.. start kol 3, habis kol 6.30.. pastuh saya cam besa melepak makan bersama dgn family k.As n Nizam di foodcourt belakang soping mall tuh..mmg sedap giler makanan, cuma servis lambat nak mampuih..sabor jekla..

Ini kali terakhir nampaknya dapat join event boling kat opis.. start taon depan dah jadi student.. dah tak dpt nak join dah event2 macam ni.. (T_T)...sedihhnyaaa... huk huk huk..

2 comments:

Zallyna said...

weh mak buyung.....besarnyer pewot...hukhukkk.....

~SaTo OrEo~ said...

Norrie,

Hahahaha.. besar kannn? anak kedua weh.. :p

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...